Kantaralsauce

27/05/2012

hjemmelavetsovs.dk har jeg fundet denne lækre kantaralsauce som nok er værd at afprøve! Det er en klassisk måde at anvende kantarellerne i sovs, og resultatet kan næsten kun blive godt. Husk at vær omhyggelig med at rense kantarellerne grundigt, men lad for Guds skyld vær med at skylle dem – brug en fin børste og en lille kniv, og nyd pillearbejdet!

Tilbage til opskriften:

125 g friske kantareller
2 stk fintsnittede skalotteløg
2 dl piskefløde
1 tsk dijonsennep
frisk timian
havsalt
peber
ekstra jomfru olivenolie

Fremgangsmåden giver næsten sig selv, men du kan læse den fulde opksrift inkl. vejledning på hjemmelavetsovs.dk

0 Responses to Kantaralsauce

  1. 15/06/2012 at 00:34

    Vi er heldigvis tre damer , Mor, Sf8s og jeg, som altid hje6lper hnnaiden. Se5 le6sset er ikke se5 tungt Jeg har bl.a. lavet hindbe6rsnitterne, ve6ret med til at pynte boller og kager og stille op og min mor har lavet roulader osv. Ne5r man se5dan har hnnaiden ge5r det ganske fint..