Kalvekæber, kastanje og kantareller

09/12/2011

Hvad skulle man dog savle over før alle Internettets herlige madblogs opstod? Tag nu for eksempel denne for mig helt ukendte madblog ‘Brøgger & Mikkelsen‘ efter en lille familie, der værdsætter jagten på den gode madoplevelse. Det er ikke sidste gang jeg kigger forbi denne side!

5. december stod menuen på kalvekæber, kastanjer og svampe i form af kantareller – med kokkens egne ord: ‘Her følger endnu en efterårsret. Denne gang med kastanjer, svampe, bær og langtidsbraiserede kalvekæber.’

Har du selv kantareller tilbage fra efterårets høst, og er du måske tilmed så heldig også at have en ægte kastanje i nabolaget, er pengepungen i hvert fald ingen undskyldning for at undlade at prøve kræfter med denne ret! Kalvekæberne får du billedligt talt kastet i hovedet, hvis du kan finde en slagter, der har dem..

Men døm selv – kig ind på bloggen og se opskriften, der er udførlig og veldokumenteret med lækre billeder. I rest my case..