Nu, hvor kantarelsæsonen er ovre, den første nattefrost har drillet de danske bil- og haveejere, er det tid at nyde skovens andre spisesvampe som fx Karl Johan og de andre rørhatte, eller traske ned i supermarkedet og finde nogle importerede kantareller. Eller måske er du heldig at have nogle frosne, du allerede nu nænner at tilberede. Under alle omstændigheder er her nogle flere opskrifter med kantareller fundet rundt omkring på diverse madblogs og opskriftssider – god appetit!
- Ouiche med kantareller
- Krondyr Steaks med kantareller, selleri puré og glaseret rødbede
- Kyllingebryst med kantareller
- Pasta med kantareller, grüner veltliner, keralapeber og frisk timian
- Osso buco a la efterår med kantareller og rodfrugter
- Bagt rødtunge med kantareller
- Kalvemørbrad med kantareller
- Bornholmerhane med kantareller og pommes sarladaises
- Bruschetta med kantareller og gedeost
- Smagfuld suppe – med kantareller